Salladsburgare

Det blev hemmagjorda hamburgare av det lite hälsosammare slaget till middag idag.

I sann LCHF-anda använde vi inget bröd och inget knussel på flottet =) Istället för bröd så är det kruksallad. Vansinnigt mycket godare än sunkigt vitt bröd som man bara blir fisig i magen av =P

Så här ser skapelsen ut, Smarrigt va? Kan skvallra att det var supergott!



Emma & Anders version av LCHF-burgare med bacon!
1 pkt köttfärs (500 gram)
1 ägg
Sambal Oelek
Tabasco med chipotle-smak
Salt & peppar
1 pkt bacon

Stek bacon och låt det rinna av på en bit hushållspapper. Släng ner köttfärsen i en bunke och blanda i kryddorna och ägget. Platta till köttfärsen och forma till biffar. Börja steka baconet och medans det svettas i pannan börja skära upp tillbehören. Stek sedan burgarna i baconflottet för lite extra saftighet och krydda.

Den här tabascon med chipotle-smak ger verkligen en härlig styrka och en god rökig ton.
Håll utkik efter den i affären. Rekommenderas verkligen!



Hamburgerdressing
Creme Fraiche
Chilisås
Chipotle-tabasco
Vitpeppar
Salt
Cayennepeppar

Var inte blyga med tabascon. Gillar ni stark mat kommer ni älska de här burgarna!

Tillbehör
Ost, salladsblad, gurka, lök, tomat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0